AJUTA-L PE GABI!

Va spuneam acum ceva timp ca atasez si blogul lui Gabone, un prieten ce se confrunta cu o boala necrutatoare. Pana acum a incercat sa se descurce singur dar din pacate nu mai are posibilitatile necesare. Si mai trist este ca in ziua in care eu ma bucuram si ii spuneam ca Ana a iesit din operatie si se simte bine, el aflase aceasta urata veste. Ieri a aparut in ziarul Libertatea unde zice:

‘Vreau sa traiesc!’
 
Am 34 de ani, sunt sofer si pana de curand am fost un om normal, cu o mare pasiune pentru motociclete. Acum doi ani, am observat ca am o umflatura pe pometul drept, de marimea unei cirese, pe care am operat-o de doua ori, insa fara rezultat. Dupa ce medicii au incercat tot felul de analize la probele mele de tesut, au ajuns la concluzia ca nu pot depista problema decat printr-un examen citogenetic.Am fost nevoit sa plec in Israel pentru a mi se lua probe proaspete si la numai trei zile am primit rezultatul: limfom malign non-Hodgkin, grad 3A. Am fost internat la Spitalul Coltea din Bucuresti, unde mi s-au administrat citostatice si mi s-a recomandat un medicament care costa 7.300 de lei. Pana acum m-au ajutat prietenii, pentru ca eu nu pot sa platesc 2.000 de euro pe luna pe medicamente, dar ce se va intampla cand nici ei nu vor mai avea?

Vreau sa lupt, vreau sa traiesc, vreau sa trec cu bine peste toate tratamentele! Va rog sa ma ajutati cu cat puteti, sa pot sa imi cumpar medicamente pentru a trai! Va multumesc din tot sufletul!

Gabriel Ghita,
Bucuresti

Unde puteti face donatii

Daca doriti sa il ajutati pe Gabriel, puteti face donatii in contul RO 26 RNCB 0318049998830001 deschis in lei la BCR sector 2 Bucuresti pe numele Ghita Gabriel Dumitru.

Cititorii care doresc sa ajute sau care vor sa afle mai multe amanunte despre cazurile prezentate astazi ne pot contacta la redactie, la numarul de telefon 021/203.08.49

Advertisements

One Response to “AJUTA-L PE GABI!”

  1. sufletul « Isabellelorelai’s Weblog Says:

    […] De la Laura – AICI […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: