ALEXANDRU MORAR

In data de 23 august va aduceam vesti bune….Alexandru Morar avea banii necesari pentru tratamentul ce urma sa aibe loc in China. Totul a decurs foarte bine, au ajuns in data de 07.09.2008 acolo unde Alex trebuia sa primeasca a doua sansa. Dupa tratament rezultatele nu au ezitat sa apara,  insa deoarece boala era intr-un stadiu avansat Alex mai are nevoie si de a doua interventie. Medicii au fost multumiti de rezultate si au recomandat ca a doua vizita la ei sa aibe loc in luna ianuarie 2009. In tot acest timp familia lui Alex in loc sa se bucure de rezultatele obtinute a trebuit sa lupte cu durerea pentru ca o mare tragedie s-a abatut asupra lor. Domnul Morar a suferit un accident de masina in urma caruia a decedat. Imi este imposibil sa imi dau seama prin ce trece acum familia lui mai ales stiind ca cel mic trebuie sa ajunga din nou in China si din nou se lovesc de aceeasi problema LIPSA BANILOR.

Conturile in care ii putem pune un strop de speranta sunt:

Titularul contului, bunicul, Simion Tamas.

RO37RZBR0000060010394635RON (RAIFFEISEN)

RO67RNCB0182050605780001 LEI

RO49RNCB0656050605780002 EUR

O sa atasez si 2 poze cu Alex. Pozele sunt facut chiar in spitalul din China. De asemenea va arat si voua mailul primit de la D-na Morar. …cred ca este cel mai bine asa…..

“Va multumesc din suflet pentru urari si cuvintele de alinare,suferinta e prea mare pentru a fi acceptata si inteleasa,sintem distrusi,eu mai ales pentru ca Alex e un copil si ma straduesc cu toate fortele mele sa-i dau siguranta si fericire chiar daca in sufletelul lui sufera si plinge pentru taticul care nu mai este cu noi……

         In China trebuia sa ajungem pina la sfirsitul lunii ianuarie,deoarece medicii de acolo mi-au spus ca,in cazul lui Alex,boala a avansat foarte rapid si trebuie sa ne intoarcem dupa trei luni ca sa nu piarda ceea ce au reusit sa recupereze,insa tot efortul nostru s-a irosit,ne pregateam sa facem un imprumut in banca pentru ceea ce mai lipsea insa a trebuit sa cheltuesc banuti frumosi pentru inmormintare in loc sa adun,stiti,necazurile vin toate odata si in acelasi loc.Nu stiu cum si daca o sa mai reusesc,toata speranta mea sta acum in bunatatea oamenilor si in Dumnezeu daca nu ne-a abandonat.
       Am fost fericita si multumita pentru rezultatele obinute dupa primul tratament,chiar daca nu sint mari,pentru mine inseamna mult.Alex avea  tendoanele scurtate,nu mai reusea sa indrepte piciorusele in schimb acum le tine aproape drepte,pe urma cea mai mare realizare a fost de a recupera forta in mìnute,acest lucru l-au notat invatatoarele,nu se mai oboseste ca si inainte cind scrie,reuseste sa ridice paharul cu apa pina la gura,aceste lucruri erau imposibile inainte de tratament,pe urma a recuperat forta in coloana,se mentine in pozitia sezut mai bine…..Am fost primiti si tratati cum nu ne-am asteptat.Sint niste persoane minunate,calzi,iubitori,atenti,saritori,nu ne-a lipsit nimic,ne-au dat caldura si iubire ca si intr-o familie si am plins la despartire.Mai tinem si acum lagatura prin email.Sper din tot sufletul sa putem ajunge inca o data in China pentru ca Alex merita sa fie fericit.Inca nu am facut programarea pentru ca,dupa cum stiti am trecut prin momente cumplite si acum sint complet dezorientata,as vrea sa mergem macar in luna februarie insa nu stiu daca avem vreo sansa,sint ingrijorata sa nu fie pre tirziu….
        Va imbratisez cu drag,va multumesc pentru ceea ce ati facut si aveti gindul curat de a face in continuare.Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca cu multa fericire si sanatate si sper ca intr-o zi sa ne cunoastem in persoana si sa-l cunoasteti pe Alex,e un copil tare dulce,cu o forza de a trai incredibila,este el cel ce-mi daforza si mie.
           Va trimit doua poze mai recente cu Alex,una e din China,cu cei doi medici care s-au ocupat de el si pe care i-a indragit tare mult. ”                    
135
p10005501
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: