FLORIN IORDACHE ARE NEVOIE DE AJUTOR

Povestea incepe in Odense, Danemarca, locul unde lui Florin, un tanar de 24 de ani cu ambitii mari de a-si implini visul, acela de a urma  cursurile de masterat, si de a practica si polo pe apa, sportul caruia i s-a dedicat din frageda copilarie.

Ziua de 1 August 2012, parea o zi normala ca toate celelalte dar destinul a fost de alta parere, a fost ziua in care a inceput calvarul.

In timpul unui antrenament, a simtit o puternica durere in ceafa, durere care dupa cateva zile avea sa duca la descoperirea unei afectiuni cerebrale rare si foarte grave, o malformatie mare artero venoasa, occipital – bazal stanga si 2 anevrisme fluxodependente ( MAV GIGANT PARIETO – OCCIPITAL STANG) – MARTIN SPELTZER 4

Vestea a cazut ca un trasnet peste el, familie, si cei dragi lui. Toti am fost socati de acesta veste. Am crezut ca e doar un vis urat, ca va dura doar pana in zori, si ca ziua ce va urma va fi la fel ca inainte, adica nimic rau nu s-a intamplat.

Dar nu a fost sa fie asa !…. era adevarat !

Astfel ca ne-am vazut pusi pe neasteptate in fata unei situatii cumplite, disperate, fara ajutor, fara de posibilitatile materiale necesare unei interventii de urgenta la o clinica din strainatate unde a fost programat pentru 12 Noiembrie 2012.

In ultima instanta si din dorinta de a-l salva pe Florin am hotarat sa apelam la cei care ne inteleg drama prin care trecem si pot din putinul lor sa ne ajute sa-l salvam pe Florin.

Ne-am pus inainte de toate increderea in Dumnezeu ca va avea grija ca lui Florin sa nu i se intample nimic pana vom reusi sa strangem banii necesari pentru interventia ce va avea loc in Germania, la International Neuroscience Institute din Hanovra, de catre renumitul prof. dr. Anton Valavanis.

Interventia va consta in doua embolizari la un interval de 6-8 luni intre ele si care sunt extrem decostisitoare in raport cu posibilitatile noastre materiale.

Stim insa un lucru deosebit de important: acela ca Dumnezeu lucreaza prin oameni, si avem convingerea ca multi oameni cu suflet bun, fiecare dupa posibilitatile lor, ne vor ajuta sa strangem suma de 60.000 de euro necesari pentru cele doua embolizari recomandate de catre profesorul doctor Anton Valavanis.

 

Diagnostic si Tratament

http://florin.iordache.virtualstep.org/wp-content/uploads/Interpretare-angiograma-Florin-Iordache-745x1024.jpginShareShare on MyspaceSubmit to redditShare on Tumblr

In urma durerilor de cap constante, Florin ajuns  la Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare Bucuresti.Acolo, a facut o angiografie cerebrala, descoperindu-se astfel ca are o malformatie arteriovenoasa.

Tratament

Tratamentul consta  in 2 operatii de embolizare pe creier pentru a se face bine.

Prima operatie este programata pe 12 Noimbrie, iar a doua urmand-o la un interval de 4-8 luni.

Operatiile sunt evident foarte riscante, si costa fiecare aproximativ 30.000 euro, la clinica din Hanovra (International Neuroscience Institut, Hannover).

Orice suma este binevenita si poate face diferenta.

Conturile deschise pentru el sunt:

Titular: Iordache Florin  

EURO: RO94BRDE410SV72450144100  codswift:  BRDEROBU

RON:   RO11BRDE410SV72449864100   cod swift:  BRDEROBU

Ce a spus doctorul

http://florin.iordache.virtualstep.org/wp-content/uploads/mail_florin-1024x262.jpginShareShare on MyspaceSubmit to redditShare on Tumblr

From: Marinescu Narcisa
To: sebumicha@yahoo.com; toni17_iordache@yahoo.com; florinel88@gmail.com
Sent: Friday, August 31, 2012 9:54 AM
Subject: INFOVIPMED

Dear Mrs. Marinescu

This is a rather large left occipital-basal AVM, which obviously caused a small subarachnoid bleeding, from which the patient recovered well. I recommend treatment with embolization, which because of the size of the AVM, should be performed in two sessions, 6 to 8 months apart. It is not very urgent but the first session should be preferably performed within the next 4 months. The patient can carry  out normal life but avoiding heavy or unusual physical exercises.

Sincerely yours

Prof. A. Valavanis

IMG_0539

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: