ANDREEA SOLOVASTRU

Andreea Solovastru are nevoie de noi

April 24, 2008 by Laura

Despre Ana nu va pot spune decat ca este bine, nu am vorbit astazi cu ele dar ieri erau fericite ca astazi Ana va scapa de drene. Ma bucur enorm ca pot scrie asta aici dar toate astea nu ar fi fost posibile fara ajutor vostru. Lucru pentru care nu am cuvinte de multumire, nu pot decat sa ma rog pentru ca Dumnezeu sa aibe grija de voi. Acum din nou apelez la bunatatea voastra si vreau sa fac cunoscut un nou caz. 

In urma aparitiei la AcasaTV,  telefoanele nu au mai incetat sa sune. Printre miile de apeluri primite din toata lumea am primit un telefon de la o doamna careia i se citea supararea in glas. Are o fetita in varsta de 4 ani care sufera tot de o tumora pe creier (craniofaringiom dezvoltat retrochiasmatic; atrofie parţială de nerv optic; diabet insipid) si din cate am inteles a fost deja operata in tara dar nu se simte bine deloc. Urmeaza sa i se faca o nou operatie de data asta in Hannovra. Cu ajutorul Narcisei Tancu de la fundatia VipMed programarea a fost facuta pentru data de 17 mai 2008. In acest moment fiecare leu este important pentru micuta Andreea iar noi putem face ca aceasta minune sa se implineasca. Ieri a aparut si un reportaj la AcasaTV care cu siguranta o va ajuta, am mai gasit pe internet si un articol in Monitorul de Suceava unde este prezentata povestea tragica a familiei Solovastru. Cu siguranta Dumnezeu le este alaturi prin intermediul mainilor iscusitilor medici de la INI HANNOVRA iar noi doar trebuie sa facem ca micuta sa ajunga pe mainile lor. Operatia costa 40.000 EUR iar parintii nu dispun de aceasta suma.

Cei care pot sa dea o mana de ajutor, un sprijin financiar cat de mic au la dispozitie conturile deschise pe numele Floarea Iuliana Solovastru, la BCR Sucursala Radauti:

 

RO70RNCB0241024559450002 EUR

RO97RNCB0241024559450001 LEI 

NUMARUL DE TELEFON AL MAMEI (FLOAREA SOLOVASTRU) ESTE 0753 638858 .

Pentru mai multe informatii o sa atasez si link-ul cu articolul din Monitorul de Suceava.

http://www.monitorulsv.ro/Local/2008-04-23/O-fetita-de-patru-ani-necesita-urgent-o-operatie-pentru-a-nu-ramane-oarba

Advertisements

4 Responses to “ANDREEA SOLOVASTRU”

 1. Laura Says:

  Andreea a ajuns cu bine astazi in Hanovra si maine asteapta sa o interneze. Ce ma bucur!!!!

 2. Laura Says:

  Andreea se pregateste pentru ziua cea mare. Cu totii sa ne rugam maine pentru ea pentru ca intra in operatie. Iti tinem pumnii. Dumnezeu e alaturi de tine.

 3. Laura Says:

  Vesti noi …….Operatia Andreei desi a fost una complicata (tumora avea dimensiunea unui ou) a fost realizata cu succes. Aseara pe la ora 20 era la reanimare inca sub efectul anesteziei.
  Iti doresc multa multa sanatate si ii multumesc mamei ei ca ne tine la curent cu vesti.

 4. Laura Says:

  Maine, pe Andreea o asteapta un drum lung dar frumos deoarece se intoarce in tara la cei dragi. Drum bun Andreea si multa sanatate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: