CHIRIVILA ANDREI ALEXANDRU

Mi-am permis sa copiez direct de pe pagina www.smichy.worpress.com pentru a nu mai incerca sa gasesc cuvintele potrivite intr-o situatie atat de neplacuta. Andrei mai are O SAPTAMANA si trebuie sa ajunga la INI HANOVRA pentru operatie. Banii sunt cei ce il mai tin loc iar noi putem sa ii dam ingerasului aripi sa zboare catre doctorii ce fac minuni.

http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-pentru-a-supravietui-un-baietel-trebuie.html

In urma cu un an, Alexandru Andrei Chirivila, un baietel de 9 ani din Pantelimon, judetul Ilfov,  se pregatea pentru olimpiada la matematica. La un moment dat a ridicat ochii din caiet si i-a spus mamei ca il doare capul. Aurora i-a spus sa se dihneasca si l-a trimis afara, la joaca. Seara, cand baiatul a intrat in casa, durerea de cap nu trecuse. Mama i-a dat un paracetamol, in incercarea de a-l calma, iar dimineata au mers la farmacie. Un sirop pentru copii a parut ca reuseste sa potoleasca chinul si Andrei a putut sa doarma cateva ore. Cand s-a trezit insa, vorbea balbait si nu isi mai simtea mana si piciorul drept. Aurora a chemat salvarea.

Atunci a inceput chinul lui Andrei. Plimbari intre spitale, mancare printr-un tub. Baietelul ajunsese sa nu mai poata merge, vorbi, zambi, manca. Ii era greu si sa stea in sezut. Din copilul plin de viata, Andrei ajunsese o leguma. Au urmat luni bune de gimnatica recuperatorie și acupunctura care au reusit sa-l puna pe picioare pe micut. Nu au reusit insa sa-l vindece. In mijlocul creierului sau creste o tumoare care trebuie extirpata. Din august 2007, cand a fost descoperita, aceasta si-a dublat dimensiunile.

Operatia de care are nevoie Andrei se poate face la Clinica INI din Hanovra. Narcisa Tancu de la VIPmed a reusit sa obtina pentru Andrei o programare acolo pe data de 19 mai. Costurile operatiei se ridica insa la 40.000 de euro, suma de neimaginat pentru familia Chirivila.

Sa-l jutam pe Andrei sa mearga la olimpiada de matematica, asa cum isi dorea. Sa-i fim alaturi si sa-l sprijinim sa castige intai olimpiada in care lupta pentru propria viata. Daca fiecare dintre noi am da 2 euro si am DA MAI DEPARTE acest mesaj Andrei Alexandru ar ajunge FOARTE DEPARTE: LA HANOVRA!

Familia lui Andrei Alexandru a deschis un cont in RON la BCR- Sucursala PANTELIMON 2, cont cu numarul RO67 RNCB 0644 0591 0609 0001, titular Chirivila Vasile (tatal lui Andrei)

Familia poate fi contactata la numarul de telefon 0721.746.770

DARUITI SI DATI MAI DEPARTE!

Advertisements

2 Responses to “CHIRIVILA ANDREI ALEXANDRU”

  1. Laura Says:

    Asta am gasit azi blogul Andreei ……Alex este la Hanovra, cu mama lui. Asteapta rezultatele analizelor premergatoare operatiei. Am vorbit astazi cu mama lui! Dumnezeu sa-l ocroteasca! (de la dl. Stelian Blanaru)

  2. Lia Irimes Says:

    Doamne ajutane pe toti! Maine o sa incerc sa sun si sa vad cum mai sta…daca situatia s-a mai imbunatatit….sper din suflet…eu azi am descoperit povestea lui Alexandru si mi s-a sfasiat inima de durere…. E tarziu azi….dar maine nu cu siguranta….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: