LUCIAN BUZDUGA

Domnul Becali contribuie inca o data la salvarea unui om.  Da…. cand spun om ma refer la Lucian. Domnul Becali nu il putea ajuta pe Luci daca nu exista Ionut Constantin reporter la ziarul CanCan.

Este aceeasi persoana care a ajutat-o si pe Ana. Nici pana in ziua de azi nu stiu cum de a ajuns sa ne contacteze si sa ne dea marea veste ……” Nu va mai faceti griji de bani, pentru ca o sa ii primiti de la Becali”. Ionut este un om cu un suflet mare si ii multumesc din inima pentru asta.

M-am gandit ca daca pe noi ne-a ajutat din proprie initiativa cu siguranta o sa faca acelasi lucru si pentru Lucian. Imi pare bine ca nu m-am inselat. Silviu(fratele lui Lucian ) l-a contactat si imediat le-a sarit in ajutor. Astazi a fost publicat articolul in CanCan si maine, familia Buzduga asteapta un telefon de la Ionut sa le confirme ziua in care urmeaza sa se intalneasca cu Domnul Becali.

Dupa lungi asteptari, Lucian a primit in seara asta vestea cea buna. Este asteptat in Hanovra pentru operatie, pe data de 16 IUNIE.  Costul operatie este estimat la 40.000 EUR si doar cu ajutorul nostru, Luci isi poate vedea visul implinit.

Conturile in care se pot face donatii sunt urmatoarele:

RO14RZBR0000060010379238 EUR

RO95RZBR0000060010379235 LEI

Deschise la Raiffeisen Bank, Bucuresti, Agentia Unirii- Titular Buzduga Vasile (tatal lui Lucian)

Atasez si confirmarea primita astazi de la clinica.

zduga-marius-deposit-ini-englisch

 

Aseara in urma unui mesaj primit de la Dan Santimbreanu, am citit pe blogul acestuia de cazul lui Lucian Buzduga. Luci are 16 ani si pe data de 1.05.2008 a fost diagnosticat cu craniofaringiom dezvoltat langa glanda hipofiza – o tumora care creste si apasa pe creier, hipofiza si nervii optici.

 Este revoltator cum aceste tumori lovesc persoane atat de tinere.

Astazi am vorbit la telefon cu fratele lui si am descoperit foarte multe asemanari intre cazul Anei si cazul lui Luci. Amandoi au aflat cumplita veste pe data de 1 doar ca la diferenta de 1 luna………., familia lor se pregatea deasemenea de nunta in aceasta perioada………., tot in urma unui control oftalmologic a fost indrumat catre RMN, si lista continua. Pe langa aceste asemanari am aflat ca avem si cunostinte comune, colega mea de munca il stie pe Luci de cand avea doar cativa anisori.   

Au luat legatura ieri cu D-na Narcisa Tancu care a trimis rezultatul analizei RMN in Germania si acum asteapta raspunsul doctorului.

Cu siguranta operatia este costisitoare si fara ajutorul nostru Luci nu poate ajunge acolo unde medicii fac minuni.

Apelez la bunatatea voastra si atasez cuvintele unui frate indurerat.

Numele meu este Silviu Buzduga si am 27 de ani; 

 

pana acum cateva zile ma consideram un om fericit  pentru ca oamenii pe care-i iubesc sunt sanatosi si mereu alaturi de mine; dar vestea ca fratele meu mai mic este foarte bolnav a cazut ca un traznet peste noi toti.

 

Luci, care are doar 16 ani, a fost diagnosticat cu o tumora cerebrala care-l chinuie cu fiecare zi ce trece: un craniofaringiom dezvoltat langa glanda hipofiza – o tumora care creste si apasa pe creier, hipofiza si nervii optici; daca nu este operata de urgenta, fratele meu risca sa-si piarda vederea.

 

Totul a inceput acum cateva luni cu dureri intense de cap care apareau aproape in fiecare zi; apoi, scaderea acuitatii vizuale: Lucian nu mai vedea bine, nu mai putea citi si totul devenise foarte obositor. Dupa vizite la mai multi medici pentru a obtine un diagnostic am ajuns sa facem acel RMN care ne-a adus cumplita veste.

 

Lucian este un baiat inteligent, ambitios si cu un suflet mare; i-am promis ca voi face tot ce-mi sta in puteri ca totul sa fie la fel de frumos si de bine ca pana acum.

 

Dumnezeu ne va ajuta si asa va fi.

 

Conturile lui Lucian sunt urmatoarele:

  

 RO14RZBR0000060010379238 – Euro

 

 RO95RZBR0000060010379235 – Lei

 

deschise la Raiffeisen Bank, Bucuresti, sucursala Unirea

 

titular conturi: Buzduga Vasile (tatal lui Lucian)

 

Nr. tel:  Silviu Buzduga (fratele) – 0724 287 231

            Vasile Buzduga (tatal) –  0723 960 433

            Ioana Buzduga (mama) – 0720 539 789

 

Advertisements

5 Responses to “LUCIAN BUZDUGA”

 1. O VESTE BUNA!!!!!!!!! « Mariela71’s Weblog Says:

  […] O VESTE BUNA!!!!!!!!! Lucian a primit confirmarea de la INI HANNOVER. Afla mai multe informatii de AICI. […]

 2. Luci e asteptat la Hanovra « BLOG DE SUFLET Says:

  […] via […]

 3. SALVĂM O CAMPIOANĂ? « Isabellelorelai’s Weblog Says:

  […] Şi Laura – AICI. […]

 4. dacă aş fi avut. dacă aş fi fost. « Isabellelorelai’s Weblog Says:

  […] puteţi vedea cazul la: Dan Sântimbreanu, Andreea Sminchy, Laura, Charity, KIDZ (Livia), Jurnalul Naţional, Kanal […]

 5. Laura Says:

  Am vorbit acum cu D-nul Buzduga si am aflat ca Lucian a iesit din operatie in seara aceasta la ora 8. A fost o operatie complicata dar au reusit sa extirpe tumora in intregime. Doamne Ajuta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: